KĄ ŽINAU APIE PAVASARĮ?

  • Paskelbė : Danutė Miknevičienė
  • Paskelbta: 2024-04-30
  • Kategorija: Renginiai

Žmonės - tai aš Žemė!/ Mano daina - vyturio čirenimas, varnėno giesmė, gandro kalenimas./ Mano šypsena - gėlėm nusagstyti laukai./ Mano kraujas - tyras upelio vanduo./ Mano turtas -  kvepianti duona ant kasdieninio stalo.

Balandžio 30 dieną 2 ir 3 klasių mokiniams  mokytojos surengė  protmūšį „Ką žinau apie pavasarį?“  Mokiniai, pasiskirstę į tris komandas,  turėjo atsakyti į klausimus apie pavasarines gėles, paukščius, šventes. Antroje rungtyje teko dalyviams pasukti galveles ir atsakyti į ypatingai suktus klausimus. Po dviejų rungčių pirmavo komanda „Balandis“. Mokiniai išklausė paukščių  prašymo. Paušteliai maldavo nedraskyti jų lizdelių, neliesti mažų vaikelių. Trečioje rungtyje reikėjo surasti ir parašyti 10 paukščių pavadinimų. Suskaičiavus  taškus paaiškėjo, kad pirmoji vieta atiteko „Balandžio“ komandai, antroji- „Gegužės“ ir trečia vieta - „Kovo“ komandos dalyviams.

Visi komandų žaidėjai gavo saldainių ir pasitikrino savo žinias apie pavasarį. Su gera nuotaika  mokiniai  nutarė keliauti paskutinio pavasario mėnesio keliu.

 

 

Nuotraukos:
Birutė Kairienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos